>> omdat u lekker wilt sporten >>  u gezondheidsklachten hebt  >>  u wilt afvallen >> u revalideert

 

Een bewogen jaar

Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug. Covid gooide roet in het eten.
De wandelvakantie in Winterberg ging niet door en is verplaatst naar 2022.
De dauwtrapwandeling ging niet door.
De Heuvelland4Daagse ging niet door.
Heel veel trainingen gingen niet door en zijn verplaatst naar 2022.

2022 gaat dus een druk wandeljaar worden. Mooie activiteiten staan er op de planning.
Loopschool Together bestaat 1 januari 10 jaar en dat moet gevierd worden.
Hoe? Dat is nog de vraag i.v.m. de corona maatregelen. Op de planning staat 14 januari maar dat gaat hem niet worden. Na de persconferentie op 14 januari wordt er hopelijk meer duidelijk en kunnen we een nieuwe datum plannen.

 

60+ en het voetballen nog niet los kunnen laten dan is Walking Football wellicht iets voor u.

Elke vrijdagochtend is er bij LSVV de gelegenheid om het Walking Football zelf te ervaren. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee even na te praten in de gezellige kantine van LSVV.

Ken je dat gevoel van: ik denk dat ik maar ga stoppen met voetballen vanwege mijn leeftijd. Het gaat allemaal niet meer zo makkelijk en het risico op blessures wordt steeds groter. Het gemis is de eerste weken niet zo groot maar dan begint het. Je volgt de uitslagen van de wedstrijden nog en ziet dat jouw team van vroeger het erg goed doet. Verjonging heeft het team goed gedaan en je besluit om eens een wedstrijd van je oude team te gaan bekijken. Je oude gabbers begroeten je hartelijk en vinden het leuk dat je komt kijken. Tijdens de wedstrijd heb je zelfs de neiging om een schot af te vuren. Het lijkt op een stuiptrekking. En je besluit om aan Walking Football te gaan doen. Een sport voor 60+